Att fira världens bästa pappa

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Idag är det farsdag å självklart så började vi morgonen med att fira pappan i huset på bästa sätt. Tre lakansvarma och ruffsiga barn serverade honom kaffe på sängen, paket, pussar och kramar och massa, massa kärlek - finns väl inget bättre sätt en pappa kan vakna på farsdag!
 
 
Todeloo vänner!!
 
 
Ja denna morgnon började på bästa sätt för pappan i huset...barnen och jag smög upp tidigt för att fixa och trixa med paket, frukostbricka och tända ljus. Allt för att vår fina pappa skulle få den bästa starten på denna farsdag som möjligt. 
 
Ja å ni må tro att han blev glad när han öppnade paketen som bestod av ett vackert armband från skultuna  (HÄR), ett par så snygga manschettknappar även dom från skultuna (HÄR) och en fin fin champagne hink (HÄR) tillsammans med en fin flaska bubbel. Ja å så fick han två fina näsdukar att ha i kavajen (HÄR) Ja fin-fina presenter till världens bästaste pappa och make - tack för att du är så underbar - vi älskar dig mest av allt!
 
 
 
 Sen så har dagen med pappa i fokus bara fortsatt...det har mysts och tittats på film och nu så är bubblet ovan poppat och vi förbereder godaste middagen - Fisksoppa till pappan i huset på denna dag! 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!