Adventskalendrar är inte bara för barn

Inlägget innehåller annonslänkar*
Det är inte bara barnen som ska få julkalender tycker jag! Vi vuxna vill ju också glädjas, räkna ner och bli glada åt att få öppna luckor varje dag! Så varför inte införskaffa en egen kalender...själv så är jag bra sugen på nr 1 eller nr 2 nedan....får nog ta å bli ett klick så även mamman i huset får räkna ned!


 
Vänner brukar ni handla adventskalendrar? Vilken skulle ni i så fall välja?


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Popprinsessan

I år har jag faktiskt köpt en kalender från Rituals till mig själv, och en Teadventskalender :-) Det är faktiskt inte omöjligt att det blir en till, med något ätbart :-) Gillar att ge andra kalendrar och brukar vara ganska dålig på att ha någon själv. Men i år! :-)

Svar: Men så mysigt...själv så är jag sååå sugen på att köpa en fin till mig!
AngelicasVärld

#2 - Kamilla

För mig har det blivit en egen kalender i några år nu. I år blir det Rituals. I fjol var det lakrits och dess för innan en the kalender. Body shop hade jag första året. Jag var sugen på den omtalade "Bubbelkalendern" men det passar sig nog inte att vara lite på lyset varje dag....

Ha en fin kväll. Kram Kamilla

Svar: men så mysigt! Jag ska nog ta å köpa en till mig med! Hade två lakrits varianter förra året å jag älskade dem båda!
AngelicasVärld

#3 - Therese Bjärstig

Jag såg en bubbelkalender, men den såldes nog bara i England... kanske inte optimalt att dricka varje dag så det var kanske bra 😜😂

Svar: ja det såg jag med!! Den gick dock inte att beställa hem till sverige - jag provade!!!
AngelicasVärld

#4 - Linda

Håller med! Jag älskar ha egen adventskalender. En jul hade jag en med olika te-sorter varje dag. De va hur mysigt som helst :)

Svar: ja det förstår jag var mysigt...och gott!! ;-)
AngelicasVärld

#5 - Amanda

Så underbara, vill själv ha en från Rituals<3

Svar: ja det vill jag med! Ska kolla på det i helgen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!