7 saker som gör mig lycklig

Underbara Tina som driver bloggen Home2Tiny skrev ett så härligt inlägg om saker som gör henne lycklig att jag fick feeling att göra ett liknande inlägg...eller kanske inte så som hon gjorde men hon gav mig iaf inspirationen till detta inlägg. Sen så måste jag bara säga att om ni inte läser Tinas blogg ännu - gör det genast! Den är så full med vackra bilder, härlig inspo och fina inlägg!! 
 
 
 
 
 
Men vänner - här har ni 7 saker som gör mig lycklig...dom kanske är lite färgade av årstid och sinnestämning just nu och om jag gör ett liknande inlägg sommartid så kommer det säkert se lite annorlunda ut - MEN - här nedan är 7 saker som gör mig lycklig i detta nu.
 
 
1 - Att höra barnen skratta när dom alla tre hänger tillsammans på ovanvåningen och att skrattet låter hela vägen ner till oss när vi sitter i soffan i vardagsrummet. Då slår mitt hjärta ett extra slag och jag fylls med kärlek, glädje och lycka - att höra att dom har kul tillsammans å är så glada. Det är lycka!
 
2 - Snittblommor, jag TOK-ÄLSKAR snittblommor och vackra krispiga buketter gör mig lycklig. Att varje säsong har olika sortes blommor somman kan ha i buketter...just nu så längtar jag efter snitt hyacinter och amaryllisar - vackra blommor som hör julen till
 
 
 
 
 
3 - Julen, ja tanken på julen gör mig lycklig...detta är en av mina absoluta favorit högtider och jag blir varm och glad av att tänka att snart, snart är vi där då vi får pynta, fixa och göra juligt fint hemma.
 
 
 
 
 
4 - Nybakade kanelbullar - det finns inte mycket som slår kanelbullar...speciellt inte när dom är nygräddade, varma och man får ett glas med sådär kall och härlig möjlik till. Det är som att barndommens glädje fyller mig och ett lyckorus far igenom kroppen när jag får smaka hemagjorda, nybakade och fortfarande varma kanelbullar
 
 
5 - Tomas varma andedräkt mot min nacke...älskar känslan av att vakna av att Tomas snosar mig i nacken. ETt sånt mysigt och härligt lyckorus sprider sig i kroppen. Han, Min, Kärlek, Lycka...
 
 
6 - Paket...jag ÄLSKAR paket!! Både att ge och att få...det är något med lyckan och förhoppningarna i paket som får mitt hjärta att klappa lite extra. Ja ni vet förväntan när man köpt något man VET är det som  mottagaren kommer bli sådär överlycklig av å sen se den glädjen i den personens ögon - det är magiskt! Älskar den känslan!
 
7 - Att vara på snö...jag ÄSKAR vintern och snön...jag började åka skidor utför innan jag ens fyllt 2 år och har sen dess spenderat nästintill varje vinter i en skidbacke...jag hade ju även ett par år där jag arbetade som snowboardlärare...det ni! Ja å sen på senare år så har ju jag även börjat åka lite längdskodor och i februari i år så åkte jag ju faktiskt vasaloppet - så snö! Snö gör mig lycklig! 
 
 
 
 
#1 - Gabriella

Såå härligt inlägg!!

Svar: TACK snälla...
AngelicasVärld

#2 - Sabelhagens olivlund - Maria

Jag läste inlägget hos Tina, kul att du hängde på. Alltid roligt att läsa om lycka:)
Kram Maria

Svar: tack snälla!!
AngelicasVärld

#3 - Linnéa

Jag älskar också vintern!
Jätte fin bild längst ner =) stilrena bilder

Svar: TACK snälla! Gör mig så glad att det gillas!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!