Work it Girl

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Iom att jag nu kommit in i ett så härligt flow med träningen så har jag börjat fönstershoppa träningskläder på nätet...så fort jag går in för att se om jag ska klicka hem något nytt att förgylla vårgarderoben så trillar jag in där på träningssidorna å ja alla färger å snygga träningskläder gör mig tokig - vill ha allt!! 
 
Detta nedan hade mer än gärna fått förgylla min träningsgarderob å en kettlebell hade helt klart lagt en ny nivå till hemmatgymmet!!
 
 
 
1 - HÄR, 2 - HÄR, 2 - HÄR, 4 - HÄR, 5 - HÄR
 
#1 - Jeanette

Dem träningskläderna är sååå snygga. Vill också ha :) Ska precis till att sätta igång med hemmaträning och hade gärna velat ha nåt nytt att träna i som kan öka motivationen lite extra.

Svar: HEJJA DIG!! Kör hårt!! Ja motivationen höjs helt klart med snygga träningskläder !
AngelicasVärld

#2 - Maria

De blommiga byxorna var ju toppenfina. Tummen upp för dem.
Kram
Maria

Svar: Ja visst är dom!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!