Vilken härlig dag

Steg upp på morgonen

innan din dag var riktigt vaken

woowow vilken härlig dag

 

Fick syn på svalorna

dom kunde lova vackert väder

woowow vilken härlig dag

 

 

lalalalalalala...

lalalalalalala...

lalalalalalala...

 

 
 

 

JA vilken härlig dag vi haft...det är som sången "vilken härlig dag" av Ted Gärdestad...eller vad säger ni? Vi har iaf njutit av vädret, denna underbara lördag och man kan verkligen se explosionen av grönska…vi går verkligen en underbar tid till mötes!

 

Todeloo vänner

Idag har vi hunnit med lite av varje…vi gick upp tidigt, Tomas drog ut med racern och jag gick ut på en skön PW sen så har det varit fix ute i trädgården, Tomas har klippt gräs rensat mellan alla plattor på framsidan medans jag har ägnat mig åt plantering. Massa nya härliga blomor har kommit i krukorna å mina tomatplanor och gurkaplantor har äntligen fått flytta ut  - så härligt!!! En UNDERBAR dag som avslutades med ett dignande frukt fat och lite härligt rosa i glaset...

 
 
En såååå härlig dag...tänka att våren och sommaren äntligen är här...att den UNDERBARA årstiden där vi kan vara ute, njuta av värmen, solen är här...efter den här tråkiga våren som varit så är jag som lyrisk nu...så glad, tacksam och lycklig...allt för lite sol! Galet igentligen!
 
 
 
 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk kväll så syns v i imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
#1 - JUNITJEJ

SÅ fin uteplats!

Svar: TACK snälla! Älskar vår lilla lounge...så mysigt å ombonat där!
AngelicasVärld

#2 - Mirre

Ohh så härligt

Svar: Ja så härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!