Världs finaste tjej fyller 12 år idag

Idag fyller världens finaste tjej 12 år!! Vart tar tiden vägen!!

 

GRATTIS finaste Mikaela!! 

 

När jag träffade Mikaelas pappa var hon bara 3 år…tänk att jag har fått haft möjligheten att vara en del av hennes liv i nästan 10 år. Att jag får möjligheten att vara där och se henne växa upp… Jag är så tacksam att jag får vara en extra mamma i hennes liv, att jag får dela henne med hennes mamma och pappa…så enormt TACKSAM för det!  För denna tjej är fantastisk…så duktig i skolan, en fin kompis, en underbar syster till sina brorsor som hon också tagit till sig på ett fantastiskt sätt…ja och en så fin dotter till mig…en dotter som jag aldrig skulle fått om det inte var för att jag blev stormförälskad i hennes pappa.

 

 

 
 

 

Tjingeling vänner

 

Ja idag fyller världens finaste tjej år och då hon är hos sin mamma idag så passade vi på att fira henne ordentligt med frukost på sängen, paket, tårta och och efterföljande grillmiddag redan i helgen – allt helt i enlighet med födelsedagsbarnets önskemål och jag tror att vi har en nöjd och glad tjej här hemma då pretendenterna hon fick var så fina…ja å sen så blev hon faktiskt bortskämd med att få ett ridläger i present…en vecka tillsammans med bästa tjejkompisarna i stallet och en massa hästar på en gård utanför storstaden – ni må tro att hon blev lycklig!

 

 

 

Idag får vår skrutta fira vidare med sin mamma och sina vänner på skolan - det är hon värd! 

 

 

#1 - Annika

Wow, vilken present hon fick. Den hade jag velat ha som 12 åring. Och hon kan skatta sig lycklig att ha dig som bonusmamma. Kram Annika

#2 - Mirre - Sweetwords

Grattis till dottern och vilken kul och rolig present

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!