Vårens första pioner har flyttat in

Igår så köpte jag de första vackra, fluffiga pionerna för säsongen. Dom är ju så vackra speciellt i den där smutsrosa färgen...så nu väntar jag bara på att de där knopparna ska slå ut till vackra fluffiga bollar!
 
 
 
 
 
Todeloo fina ni
 
 

Maj och ÄNTLIGEN verkar det som om värmen kommit för att stanna…även om dagen varit liiite kallare än Majs första dagar så är det ju vårvärme ute och man kan verkligen se explosionen av grönska…vi går verkligen en underbar tid till mötes å pionerna ovan är ett bevis på att vi är påväg åt rätt håll - ja å jag älskart! 

 

Idag har vi hunnit med lite av varje…fix ute i trädgården, plantering av nya härliga blommor i krukorna, potatis är satt å även morötter, brytbönor och på det så är kryddlandet påfyllt med lite härliga kryddor som ska förgylla våren och sommaren. Jag vågar dock inte riktigt sätta ut mina gurkplantor eller mina tomatplantor ännu, dom är ju lite känsligare för kyla så dom får nog bo kvar här inne till nästa helg iaf…men gud vad jag älskar att hålla på ute i trädgården det är sådär fridfullt å härlig på något sätt å jag kan plocka, fixa, plantera å ha mig i en evighet.

 

Nä vänner, nu ska grillen tändas här hemma så jag loggar ut, önskar er en fantastisk kväll å så hörs vi imorgon igen!

 

 
#1 - Evelina

Pioner är så fina...längtar till dom blommar i trädgården.

#2 - Mirre

Oh så fint

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!