Under hundringen - REKLAM

Nu är Comviq äntligen igång med säsong 4 av sin reklamkampanj "Under hundringen". I kampanjen får olika Youtube-stjärnor från Youtubenätverket Splay testa vad man egentligen får för 100 kronor. I det första avsnittet denna säsong ska Let’s Feast och Yumi och Tomu se hur mycket pengar man kan tjäna med hundra kronor!

Ta gärna en titt nedan så får ni se hur det går för dom."Vi tror att vi kommer kunna förmedla budskapet kring hur lite hundra kronor faktiskt är på ett lite mer underhållande sätt genom det här programformatet" säger Mimmi Sköldberg, Brand Manager Comviq i ett pressmeddelande.

Ja 100 kr är inte mycket pengar...du får knappt en kaffe och bulle på ett cafe för den summan MEN du kan få ett mobilabonemang!! Comviq abonemanget Fastpris mini kostar bara 95 kr å då får du hela 2000 SMS, 200 samtalsminuter och 1 GB surf! HUR BRA!!

Så ja även om 100 kr är lite i vissa avseenden så räcker det till mycket iaf med hjälp av Comviq!!

Inlägget är ett reklamsamarbete
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!