Hammarbybacken upp å ner

Barnen på toppen av Hammarbybacken - HEJJA så duktiga de är!!

 

 
 

 

Todeloo vänner!

 

I helgen är jag ju ensam hemma med alla tre barn så när jag vaknade i morse så bestämde jag mig raskt att vi skulle ut å röra på oss, göra av med lite energi! Så jag fick alla tre barn att svida om till träningskläder och sen packade vi in oss i bilen och styrde mot Hammarbybacken för lite hederlig backträning - det kan man inte få för mycket av! 

 

 

 

Barnen var så duktiga och det blev många vändor upp och ner (vi höll på i 75 minuter) innan vi tillslut stannade till på toppen för att vila och njuta av den fantastiska utsikten. Man ser hela Stockholm från toppen - sååå vackert!!

 

 
 
 
 

 Det där att röra på sig tillsammans med sina barn är ju så härligt! Dom är alla tre så duktiga och ger sig inte i första taget - så kul att se att dom fått lite av den där "tävlings djävulen" som bor i mig och Tomas. Detta kommer jag helt klart göra med dem flera gånger...tillsammans tid kombinerat med träning, en perfekt lördagsaktivitet för annars lite små trötta och sega "tweenisar".

 

Vänner jag önskar er en härlig kväll...nu ska jag ut å tändag grillen! 

Tjingeling så länge!

 

#1 - Mirre

Så härligt

#2 - Maria

Backträning är bra. Springer ni upp och ner eller går ni
Backträning låter både nyttigt och roligt. Har gjort det lite förr kanske ska börja igen.
Kram
Maria

Svar: Vi gick upp å ner...hade ju barnen med mig å det fick gå i deras takt...det viktiga var att vi var tillsammans å hade kul på vägen! men 75 min av upp å ner är bra jobbat tycker jag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!