School of Power - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete

Tele2 lanserar en ny identitet och koncept, "The School of Power". Målet är att lära kunderna om de nya digitala möjligheterna, i samband med lanseringen släpper man surfen fri - HUR BRA är inte det!!

Genom det nya konceptet, School of Power, vill man uppmuntra sina kunder att utforska den digitala utvecklingens möjligheter. Konceptet rymmer en digital värld som ska hjälpa kunderna att utforska de nya möjligheterna. I samband med School of Power släpper man även abonnemanget Unlimited där obegränsad surf ingår.– Vi lever i en värld av konstant förändring. Det är en värld där vi alla måste lära och lära om, med nyfikenhet fortsätta utforska alla nya digitala möjligheter. Som ledare och entusiaster av uppkoppling är det Tele2:s roll att visa vägen kring detta lärande, särskilt nu när vi släpper datan fri. Så när vi för en tid sedan började titta på ett nytt koncept tillsammans med Åkestam tittade vi såklart på vilka möjligheter det fanns att bygga en värld kring just lärande, och då föll skolvärden sig väldigt naturligt, säger Åse Holmberg, kommunikations- och marknadsdirektör på Tele2 Sverige.

 Welcome to a more powerful you. Welcome to the School of Power.


Inlägget är ett reklamsamarbete
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!