När man får lite nytt !

Idag så har Tomas varit iväg på 2XU utförsäljning för att leta på lite träningskläder till sig själv...han hittade bara en kompressions tröja men kom hem med både kompressions tights och kompressions "ben värmare" till mig. Hur UNDERBAR är inte han min fina make - såååå omtänksamt! 
 
 
 
 
 
Träningstights går alltid åt å sånna kompressions benvärmare har jag tittat på ett tag då jag ÄLSKAR kännslan av att springa med kompressions strupmpor men inte köpt sjävl så dessa ska bli så spännande att prova å jag gissar på att kommer användas flitigt i sommar till de där kort-korta träningstightsen jag har! 
 
 
 
 
 
Annonslänkar
Är du sugen på liknande träningskläder så finns tightsen HÄR och benvärmarna HÄR
 
 
 
Todeloo fina ni! 
 
Torsdagkväll å planen var att jag skulle tagit mig ut på en tur i spåret idag...MEN...efter två dagar på konferens med jobbet så är  huvudet mos, kroppen seg  å även om jag ville ut å inviga träningskläderna ovan så är det bara att lyssna på kroppen, ta det lugnt å vila... Så istället för träning så blir det soffan å "Hemma hos Bindefeld" så får det bli träning imorgon å till helgen istället! 
 
 
Jepp så får det bli! 
 
 
Vänner hoppas att hi haft en härlig dag å att ni får en skön kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!