Mozzarellapasta med aubergine - 4 personer 80 kr - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete

Det där med vardagsmat som är billig, god och bra är inte alltid så lätt...jag tycker själv att vi går runt på samma rätter dag ut och dag in...det är svårt att laga bra mat från grunden!! Coop har dock kampanjen "4 personer - 80 kr" tillsammans med Lotta Lundgren där man vill bevisa att det inte behöver vara krångligt eller dyrt att laga mat som gör vardagen både roligare och godare. Ja å så hoppas man ju självfallet att detta kan hjälpa till med att återerövra vardagsmiddagen - att äta gott, bra och varierat tillsammans hela familjen.

Lotta har tillsammans med Coop lagat MÄNGDER med smarriga rätter och via dessa filmer kommer du hitta flera smarriga rätter som är lättlagade och som faktiskt inte kostar mer än 80 kr för 4 personer -HELT OTROLIGT!! Ta bara en titt nedan!– Jag tar vardagsmaten på stort allvar, livet består av så väldigt många vardagar. Middagen är den tid på dagen man möter de man lever med. Med filmerna vill jag göra vardagsmiddagarna både godare och lite roligare, säger Lotta Lundgren.

Kostnaden för 4 personer beräknas på mängden ingredienser som används i receptet och de priser som gäller i Coops mellanstora butiker (Coop & Coop Konsum) vid publicering. Med reservation för prisändringar och lokala prisavvikelser. I Coops större butiker (Coop Forum/Stora Coop) kan priserna vara lägre än i beräkningarna. Priserna gäller ej i Coop Nära/Lilla Coop.

Inllägget är ett reklamsamarbete
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!