Måndagens Bloggerska

 
 

 

Jepp här ovan har ni henne...dagens måndags bloggerska. Redo för en ny vecka och peppad för allt som ska göras och hinnas med. Jag gillar ju måndagar...det är inte det att jag ogillar helgen utan måndagar känns alltid som en start på något nytt...en start att ta tag i nya saker - å det gillar jag! 

 

 

Todeloo finaste ni!

 

 

Är ni redo för en ny vecka? Har ni haft en skön helg där ni kunnat ladda batterierna?

 

Hoppas det för nu kör vi måndag igen...full fart mot as always och förhpplingsvis full fart mot våren...för denna vecka ska väl våren komma...jag tycker att det är dags att få länga strumporna, gå ballerinas, använda solisar och känna solens strålar värma. Jag är helt klart FÄRDIG med denna kyla som vi haft! Nu räcker det! 

 

Vänner jag önskar er en fantastisk måndag och en grym start på nya veckan så syns vi senare igen!

 

 
#1 - Mirre - Sweetwords

Ha en bra måndag

#2 - AnnaSmyckeform

Hoppas du har haft en fin måndag, det har jag :)
Var kommer den superfina blå spetsblusen ifrån? Verkligen min smak, kram!

Svar: Den kommer från HM!! finns även en matchande kjol!KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!