Mammor kan också grilla!

Inlägget innehåller PR-utskick från Lithells

 

Här om veckan så damp ett så härligt bud ner hemma hos mig…ett bud med MASSA olika smarriga korvar från Lithells. Jag ÄLSKAR ju korv, grillar det gärna och äter tillsammans med kött och kyckling på grillbuffén, jag har korv i grytor och självklart så grillas det gärna korv och äts med vanligt hederligt bröd – det är ju bara sååå gott!!

 

 

 

Todeloo vänner

 

Igår så stod den här mamman vid grillen…i vanliga fall är det ju Tomas som grillar och jag som gör sallad, röror, såser å alla andra tillbehör till grillmiddagen. Nu är ju Tomas bortrest så det blev jag som fick stå för grillandet. Det roliga i kråksången var Theodores kommentar när han förstod att jag skulle grilla.

 

Theoodre: Mamma vet du ens hur man grillar? Vet du hur du får igång gasolgrillen?

Jag: Klart jag vet! Mammor kan också grilla!

Theodore: Ja klart dom kan MEN jag vill inte att du eldar ner hela huset å gör så att jag måste gå å handla pizza istället

Jag: Theodore, jag är snart 40 år – klart jag kan grilla!! Om du vill ha någon middag idag så slutar du retas nu annars äter jag upp dina korvar också!!

Theodore: SKRATTAR högt - Mamma klarar du inte att jag retas med dig? Lite skit måste man tåla, det vet du…fortsätter skratta högt.

 

Även om Theodore retades lite igår så blev han och hans syskon nöjda med middagen som blev smarriga bokspånsrökta grillkorvar från Lithells tillsammans med massa mumsiga tillbehör!!

 Gott Gott!!

 

 
 
 
Nu är det dock söndag och jag ska strax snöra på mig skorna och ge mig ut på morgonens PW. Med ut på rundan får jag två av tre barn denna gång...det där tredje barnet (Olliwer) har match senare idag å får sin motion då å kan behöva vila benen lite från igår så han är rapp isteget till matchen.
 
Jag får önska er en härlig söndag så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
#1 - Eken%E4sliv

Ha ha ha, fast DEN här mamman KAN faktiskt inte grilla... ;) FAST det handlar snarare om att jag på riktigt inte VILL lära mig det, har ingen lust att stå och lukta rök (vi har kolgrill) ;)
Så jag känner mig lugn med det :) Min man är så himla bra på det så :)
Ha en skön söndag!
Kram anna

Svar: Hahah - man behöver inte grilla...jag gör ju inte det heller i vanliga fall MEN kan 😉
AngelicasVärld

#2 - JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!