Maj månads första träningspass är avklarat

Ja denna första maj så har månadens första träningspass avklarats i strålande sol och värme - UNDERBART!! Maj och vårens första ordentliga vårmånad har visat sig från sin bästa sida och det gillas helt klart!! Det var en fröjd ute i spåret...sol, blå himmel och fåglar som kvittrade - det finns nog inget bättre! 
 
 
 
 
Annonslänkar
Nya löparskor hittar ni HÄR, träningstights HÄR, löpartröja HÄR, Gogo-Jar HÄR
 
 
 
Todeloo finaste ni !
 
Efter dagens pass som blev närmare 7 km i spåret så satt jag sen länge i solen och bara njöt av värmen och att slippa ha mössa eller överdragsväst/jacka på mig...gud så gott denna sol och värme har gjort idag! Det är nästan så att man ser hur knopparna på syrenen sprintar iväg och vill gå i blom så snart det bara går...ja å gräsmattan...jag tyckte den blev grönare å grönare ju längre dagen gick idag!! Så härligt! 
 
För utom träning så har vi hunnit med lite annat här hemma...en sväng ut på jakt efter en dynbox och ett glassigt glasstest av GBs nyheter har också hunnits med. Dynbox vart vi utan då vi inte hittat den där ultimata vi behöver för att få plats med alla dynor från loungen och även de dynor som är vid vår matgrupp - så jakten fortsätter! Men det där glasstestet - MUMS !! Vi hittade alla 5 nya favoriter för sommaren och jag lovar att återkomma med våra betyg senare i veckan! 
 
Nu är vi dock inne på de där sista skälvande timmarna av denna lite längre helg och jag ska ta och hoppa i morgonrocken och smeta på en härlig ansiktsmask och bara vara lite innan sängen ropar! 
 
 
 
 
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Så härliggt

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!