Let's Talk - REKLAMAmjad och Rickard träffades genom Läkerols språkapp Let’s Talk och blev vänner. Let’s Talk är en gratis app från Läkerol som sammanför dig som pratar flytande svenska med dig som vill öva lite mer på det. Att prata lite kan göra stor skillnad. Ladda ner Let’s Talk idag!
 
 

Vad är syftet med Let´s Talk?
Syftet är att hjälpa dem som behöver öva lite mer på svenska genom att koppla ihop dem med personer som redan pratar svenska. Vi tror nämligen att det bästa sättet att komma in i samhället är att kunna språket.

Kan jag vara språkvän med flera personer?
Ja du kan ha flera språkvänner. Det går dock bara att söka en i taget eftersom att vi gärna ser att du först ger din befintliga språkvän en chans.

Vad innebär det att vara språkvän?
Du som behöver öva svenska har en språkvän av just detta skäl. Din språkvän förväntas alltså inte hjälpa dig med kontakt till svenska myndigheter eller annat. Du som talar svenska flytande förväntas endast lära ut svenska genom att tala det.

Kostar det något att använda Let's Talk?
Nej, tjänsten är helt gratis.

Inlägget är ett reklamsamarbete
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!