Låt oss tala lite om vädret...

Vad är det för galet väder vi haft idag?? Snö, sol, storm och hagel om vart annat - GALET!! Ett tag snöade de så mycket att ett vitt lager till och med han lägga sig på marken...det såg ut som om vi fått vinter helt plötsligt!! 
 
I vintras hade vi barmark och jag önskade mig snö varje dag för att vi skulle kunna träna längd inför Vasaloppet...nu är det Maj och Vasaloppet är sen länge avklarat så snälla vädergudarna ge oss vår och värme nu!! Vi behöver inte snö längre...snö tillhör december - februari INTE Maj!!! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste bloggisar! 
 
Ja USCH vilket väder det varit idag...inte roligt någonstanns! Blir tokig på detta! Utanför ligger det ett tungt mörkt lager med hagelsprutande moln över himmeln så jag får njuta av att ha lite härlig vårfeeling iform av vackra pioner i en vas och de fina krispiga hortensiorna ovan i en annan vas...vad gör man inte för att få lite vårfeeling!
 
Nä nu får våren komma - jag vill ju kunna gå i en tunn vårig trench, fina nätta skor, ha solisar på näsan och njuta av att känna solens strålar värma. Jag läste något att detta rusk skulle hålla sig kvar över storstaden fram tom torsdag och att vi förmodligen skulle få det liiite varmare och då även SOL till helgen - så jag håller tummarna, ber till vädergudarna och hoppas för detta väder tror jag inte att jag klarar av längre!! 
 
Vänner, jag önskar er en härlig kväll...själv så sitter jag här i soffan och väntar in maken som är på gymmet...planen är lite soffhäng framför "Det största äventyret" på 4:an - gillar det programmt skarpt!
 
 
 
#1 - Mirre

Ja samma som här, sommar, vår, vinter på samma dag

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!