Känns som tidig vår...

 
 
Todeloo vänner!
 
 
Torsdagkväll och vitsipporna står sig vackra...än har dom inte blommat över och det är väl något vi kan tacka det trista vårvädret vi har för. Det känns fortfarande som tidig vår även om vi nu är i mitten av maj...vi får helt enkelt hoppas på att väder prognoserna har å att solen kommer till helgen för det ska gudarna veta att jag behöver!
 
Här hemma så blir det soffmys deluxe...Tomas åker iväg med jobbet tidigt imorgon och blir borta hela helgen så vi får mysa så mycket som det bara går idag - tanka kärlek, kramar och pussar så att vi överlever helgen utan honom...eller det är nog mest jag som har problem att överleva utan honom. Känner mig alltid så halv när han är iväg... Tänk att jag fortfarande är sådär löjligt tok-kär i Tomas efter alla dessa år...att jag redan nu börjar sakna honom sådär så det värker i hjärtat. Världens finaste pappa och make...han är verkligen bäst vår Tomas.
 
Nu ska jag dock logga ut, kramas i massor så vi syns imorgon igen!
 
 
 
 
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Så brukar vi också göra då BQ eller jag för den delen ska iväg så myser vi extra mycket kvällen innan, med god middag osv =D. Fint vitsipporna håller sig i vasen

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!