Inspo till Morsdag

Morsdag närmar sig med stormsteg och det är en så fantastisk dag...den är MIN...ja sjävklart tillhör den även alla andra fantastiska mammor runt om i vårt vackra land och inte minst min underbara mamma!!
 
Mina fina brukar alltid skämma bort mig till tusen med kramar, pussar och kärlek på morsdag. När barnen var mindre så fick jag även alltid de finaste hemma pärlade armbanden och halsbanden och vackra teckningar i alla världens färger. Så UNDERBART! Nu när dom blivit lite större så har de där hemma pärlade armbanden bytts ut mot vackra ting som de vet att jag gillar...men de där pussarna, kramarna och kärleken den består fortfarande och det är jag så evigt tacksam för! 
 
 
 
 
 
 
Annonslänkar i texten nedan
 
Ja ovan har ni några saker som jag skulle bli såååå glad för på morsdag. Vad sägs om den ultimata "tant-handväskan" Palmgrens klassiska väska i rotting och nu med grått skinn...denna fining har jag tittat på länge och älskat sen första gången jag såg den. Denna fining finner ni i Palmgrens butik på Sibyllegatan i Stockholm eller via DENNA länk. Sen vackra inredningsdetaljer går ju ALLTID hem, vad sägs om den klassiska "liljan" i silver från skultuna - sååå vacker och klassisk. Min mormor hade två i mässing på sin skänk och när hon gick bort så flyttade dom hem till min mamma och pryder nu hennes skänk...vissa saker är så klassiska att dom aldrig går ur tiden. 
 
VAser då...det kan man ju inte ha för många av...jag har den stora vasen Äng från Klong i svart men en liten variant i silver hade också gärna fått flytta in här - enkelt vacerkt och ytterligare en sak som man kan bli gammal med, en vas att älska i oändlighet.
 
Ska vi prata om lite anant så finns det ju Parfym - vem blir inte glad för parfym!! En favvo från Chanel går ALLTID hem! Annars är ju en vacker vårig scarf med ett matchande mobilskal en fantastisk morsdags present som skulle göra vilken mamma som helst glad...ja å sen har vi ju den lilla hypade väskan eller om man så vill näcessären från Malene Birger...vacker, enkel och så snygg!! 
 
Ja där har ni lite tips både på vad jag skulle bli glad av och vad ni skulle kunna göra er mamma glad av...men för allt smör i småland...glöm inte pussarna, kramarna och kärleken det är det viktigaste!
 
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Snygg inspo

#2 - Maria

Fina tips.
Kram
Maria

Svar: Kul att du gillade dem!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!