Hello Weekend

Men HUR undebart är det inte att vakna upp en torsdag och ha ledigt...ÄLSKART!! Dessa långhelger som bjuds på så här på vårkanten är ju en dröm!!
 
 
 
Todeloo vänner!
 
En ledig torsdag och vi har inga speciella planer här i vår lilla villa...eller Mikaela ska in till stan med en kompis för att gå på bio å äta mat men vi andra kommer nog bara hålla oss hemma vid. Pyssla fixa och dona ute på tomten (av någon konstig anlednign så tar det ALDRIG slut när man har hus och tomt) annars så ska väl ett skönt pass i spåret klaras av för mig, Tomas ska köra ett distans pass på cykeln då Vätternrundan närmar sig för honom så ja en lat å skön torsdag utan en massa måsten - kan ju inte bli bättre!
 
Vänner vad ska ni ta er för denna lata lediga torsdag?
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!