Hej Nya Veckan !

 
 
 
 
Tjingeling finaste måndagsbloggisar!!
 
Då startar vi upp en ny vecka med allt vad det innebär...dock är denna vecka lite kortare å vi har en långhelg framför oss å det är ju bara för härligt. För nu när denna härliga sommarvärme kommit till storstaden så längtar jag mer ut än in på ett kontor!
 
Idag är det dock måndag, ny vecka och nystart...jag har ju sagt det så många gånger tidigare MEN jag gillar måndagar! Jag gillar rutinerna som måndagar och nya veckor för med sig... Denna kortare vecka (jobbar måndag till onsdag) så ska en MASSA hinnas med då jag på måndag nästa vecka går in i en intensvi fas med massa Workshops på jobbet och jag vill vara väl förberedd inför dessa! Så vänner...det är dags att hoppa in i den lilla vita bilen styra mot kontoret och starta denna vecka !
 
Jag önskar er en härlig måndag så syns vi se
#1 - Mirre - Sweetwords

Trevlig måndag till dig med

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!