Han med stort H är äntligen hemma...

Han med stort H, min älskade make, mitt livs stora kärlek har ju varit borta i helgen...
 
I torsdags packade Tomas en resväska och med kläder, skor, neccesär och annat nödvändigt. I fredags hoppade han in i bilen och styrde mot Arlanda där ett flyg skulle ta honom ut i europa på konferens med jobbet...så jag har varit hemma själv med barnen över helgen. Det var ett bra tag sen jag var hemma själv med alla tre över en helg å det kräver lite mer...när man är van att dela på sysslor, dela på matlagning, dela på träningar och matcher å allt annat som har med tre barn att göra så känns det när man blir själv att hantera allt...men nu är ordningen återställd å HAN världens bästa make och pappa är hemma igen å GUD vad vi saknat honom! 
 
 
 
 
Anyway - När min fining kommer hem efter sina dagar borta så hade han självklart med sig lite små presenter till oss alla...så omtänksamt. Det är sånna där små gester som en M&M's (barnens favvo), min älsklings mascara från Lancome (adlink)noch på det en ny härlig parfym Miss Dior (adlink) som får mitt hjärta att svämma över. Att han tänker lite extra på oss när han varit borta...ja å att han vet vilken mascara jag använder, att han lägger märke till sådant smått är ju fantastiskt! Han är bäst min fina make!
 

Älskar honoms å enormt mycket och saknar honom så fort han inte är hemma...så nu ska jag njuta av att ha honom är bredvid mig igen...Tänk att man kan bli så kärlekskrank av att vara ensam hemma i ett par dagar - det smärtar mig att säga det men det är nog lite bra ändå att få längta efter den man älskar..

 

Nu är det mys deluxe som gäller här hemma! 

#1 - Rebecka Lindström

Så lyxigt att få bli lite bortskämd ibland med presenter! :)
Och bilden i sig med ljusstakarna, vasen, vinglaset och parfymen - superfin!

Svar: Ja visst är det!!
AngelicasVärld

#2 - Lisa

Låter underbart! 🙌🏻

Svar: ja han är bäst min man!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!