Gravidfotografering

I tisdags förra veckan var jag iväg på min första riktiga gravidfotografering…så roligt! Jag hade äran att föreviga fina Ellinor och hennes vackra mage (v. 39) ja och jag fick även med ”the dady to be” Jens på de en massa vackra kärleksbilder med magen i vädret...en så härlig stund där ute på bryggan!

 

Jens och Ellinor är båda båtmänniskor så jag kände genast att ska vi göra denna fotografering så MÅSTE det vara vid vatten. Sagt å gjort igår åkte vi tillsammans ut på Dalarö till Schweizerbadet…på bryggorna, på stranden och i vattnet knäpptes det bilder i mängder på den lilla blivande familjen och jag måste säga att det är en ära att ha fått dela detta med dem. Att ha fått föreviga deras lilla mirakel i magen…ja å nu när bilderna är tagna så får miraklet gärna komma till världen så jag kan få gå loss med kameran igen!! 

 

Nedan har ni en bildkavalkad från min första men helt klart inte sista gravid fotografering…gud så roligt detta är!!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

#1 - Netti Starby

Så vackra bilderna blev och så himla fint par! <3 Kramis

Svar: TACK snälla jag visst blev dom fina!
AngelicasVärld

#2 - Mirre

Så fina bilder

#3 - Ellinor

Världens bästa du! :)
Är såååå glad att du ville fotografera oss och föreviga magen med oss. Vi är såååå nöjda med bilderna och ska försöka förstora upp någon till en tavla. Tack tack tack tack!!! :) miljoner kramar!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!