Gör Donken - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med McDonald's


Som förälder till en tonåring och två snart tonåringar så disktueras det hej villt om jobb, vad man ska bli när man blir stor, vad man kan sommar jobba med eller kanske jobba extra med vid sidan om skolan om man ska göra lumpen å hur man ska klara det där med räkningar å så när man blir stor. Det är fantastiska samtal att ha med barnen!! På samma sätt som Tomas berättar varmt om hur lumpen var en bra skola in i vuxenvärlden så talar jag varmt om hur jag jobbade extra i kassan på leksaksbutiken Stor & Liten...under julen när jag gick i gymnasiet så var jag på jobbet innan skolan för att köra morgonplock för att fylla på med varor och sen på åkte jag för att gå i skolan innan jag återvände till jobbet och stod i kassan till butiken stängde. Jobbet jag hade formade mig tidigt i att ta ansvar och likt idrotten så formade det min sätt att samarbeta med andra...ja å detta med att tjäna mina egna pengar var ju helt underbart!

Det där med att få lära sig samarbete och ansvar är viktigare än någonsin nu...å även om lumpen var en social skola som sammanförde ungdomar över klassgränser och fick totala främlingar att arbeta ihop så är det inget måste idag...utan idag så fyller faktiskt MCDonald's en liknande funktion för tusentals ungdomar och ger dem chansen att lära sig ansvar, samarbete och med det även få en chans att komma in på arbetsmarknaden och ut i vuxenlivet. Oavsett bakgrund och meriter.


Alla medverkande i filmen är McDonald’s-medarbetare från olika restauranger runtom i landet.

Inlägget är ett reklamsamarbete med McDonald's
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!