Godmorgon Fredag!

 
 
 
Innehåller annonslänkar
 
Dagens fredagsbloggerska har ni ovan, idag klädd i svarta kostybyxor från Tiger  HÄR, blå finstickad tröja Stockh lm HÄR, scarf Malene Birger HÄR och matchande väskan från Ralph Lauren HÄR - en lagom casual men snygg-snygg fredagsoutfit!
 
 
 

Godmorgon fredag,

I morse vart det uppgång tidigt! Redan kl 5 ringde klockan och det var bara att studsa upp, sveapa lite kaffe för att sedan agera taxi å köra iväg Tomas mot Centralen så att han kunde ta tåget ut till Arlanda. När jag väl kom hem så snörde jag på mig skorna och gick ut på en skön tidig morgon PW...riktigt härligt...så en skön start på en vad jag tror och hoppas blir en fin fredag och helg tillsammans med barnen. 

 

Här hemma har vi inga speciella planer för helgen mer än att lilleman har fotbollsmatch annars så väntar en lugn helg med förhoppningsvis lite mys med mina finingar...om dom vill förbarma sig över sin ensamma mamma dvs. Dom brukar ju allt som oftast försvinna upp på ovanvåningen och in på något av deras rum för att hänga tillsammans, youtuba eller streama film...MEN vi får hoppas att dom vill hänga lite med mig också annars blir det en ensam helg!

 

Nu är det dock dags att åka mot kontoret så jag önskar er en härlig fredag så syns vi ikväll igen! 

tjingeling så länge!

#1 - Kristin/Onlyfemale.se

Snygging! Hoppas att du får en fin fredag.
Kram kristin
http://onlyfemale.se

#2 - Mirre - Sweetwords

Snyggt, ha en trevlig fredag

#3 - Maria

Så snygg du är perfekt business look. Önskar dig en fin helg!
Kram
Maria

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!