Ge mig mer champagne...

Champagne på altanen i snyggaste Champagne tröjan med låtern Champagne av Adoo som spelas å Marschall högtalaren...en bättre kväll helt enkelt! 
 
LOVELY
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
 Vilken skön lördag vi haft idag...sol värme och fantastikt mys med familjen  ja å en kväll som avslutas med bubbel och mys ute på vår altan...det kan ju inte bli bättre! Gud vad jag älskar denna årstid! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men vad säger ni om min snygg snygga tröja då...tycker den är perfekt för mig som älskar de där söta bubblorna i champagnen och att mumsa jordgubbar till är ju bara för härligt...så en perfekt Angelica Tröja! Jag hittade den på ett konto på Instagram (@sandelins) och bad om att få beställa trots att det var en fysisk butik som hade kontot å det gick hur bra som helst - toppen smidigt! En ny härlig favvo tröja som jag kommer använda massor på sommarkvällar när en extra tröja behövs!
 
 
 
 
 
 
Ja å har ni inte hört låten Champagne av Adoo så klicka på klippet nedan...jag gillar den men fick kommentaren "Mamma du är för gammal för att lyssna på sån musik" av tonåringen här hemma *skrattar* - förstår inte vad han menar jag är ju bara 25 !!
 
 
 
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Så friskande och gott

Svar: mmm MUMS!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!