Frukost

 

 

Lördag morgon och jag har sovit såååå dåligt i natt. När Tomas är borta så är det alltid så tomt i sängen vilket gör att jag bara ligger och snurrar. Även om jag var uppe i ottan i fredags å var trött när jag gick å la mig och då borde ha sovit gott så kom jag inte till ro! Längtar sååååå tills han kommer hem imorgon!!

 

Anyway – Frukost var det…ovan ser ni dagens smaskighet som fick slinka ner i magen och göra så att jag börjar denna morgon på bästa sätt! Jos, yoggi blandat med blåbär, hallon och toppat med lite kiwi, granatäpple och lite goda frön - MUMS! Till det godaste fröknäcket med skinka och avocado med lite chiliflakes på…ja å så kaffet så klart! En toppen frulle som ger energi för dagens planer…jag tänkte nämligen dra med barnen iväg för att röra på sig lite så jag har bett dom hoppa i träningskläderna å ni må förstå att dom såg frågande ut när jag sa det!! Ska bli kul å se om dom gillar det jag har planerat! 

 

 

 

Jag önskar er en fantastisk lördag, hoppas solen lyser på er alla!

KRAM så länge!

#1 - Emelie Sandelia

Men åh så gott det ser ut!!! :D

#2 - Helen

Detsamma vännen! Så fina bilder som vanligt, härligt sätt att röra på sig med kidsen, njut av helgen. Kram på dej ♡

#3 - Mirre - Sweetwords

Jag sover också sämre då BQ är bortrest, något fattas. Så gott det ser ut

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!