Fredagsdrinken - frozen strawberry daiquiri

En ledig torsdag och så fredagsdrinken serveras idag idag istället...är det ledigt så är det! Ja å det där med smarriga drinkar är ju bara så härligt så här när sommarvärmen är här!! Jag blir iaf mer sugen på godsaker då! 
 
 
 
 
 
Här hemma så har vi hunnit med lite av varje idag...Mikaela har varit på Bio med en kompis, Olliwer har hängt på fotbollsplanen med sina kompisar å Theodore har hängt med kompisar han med...jag å Tomas har pysslat här hemma å på det så har vi båda hunnit med ett träningspass var. Så skönt! Jag tog ett varv i spåret å körde sen styrka på tomten med våra TRX-band, skivstång å hantlar...Tomas drog ut på ett längre pass på racern. Vi cyklade ju Vätternrundan tillsammans förra året å i år så ska han cykla själv å tränar på som en tok...vi cyklade de 30 milen på 12 timmar (aktiv tid) totalt 14 timmar å han siktar på 10 timmar totalt i år så vi får hålla tummarna att det går! Nedräkningen och träningen pågår iaf för fullt!
 
Men vänner fredagsdrinken var det...en läskande Frozen strawberry daiquiri - MUMS - självklart så bjuder jag på receptet nedan...ja å vill ni ha den alkoholfri så är den minst lika mumsig utan rom! 
 Till 2 drinkar behöver du
 
10 isbitar
8 cl ljus rom

15 -20 semi tinade jordgubbar 
1/2 dl limejuice
 

Lägg isbitarna i en påse och slå sönder dem. En mixer brukar ha svårt att klara av hela isbitar.

Mixa sen alla ingredienser, även den hackade isen, i några sekunder. Ska bli som en slush i konsistensen.

Servera omedelbart. Dekorera eventuellt med en jordgubbe eller limeskiva.
 
Så gott och svalkande!!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!