Ett karaktärsbyggande pass i spåret

Tisdagkväll å jag är heeelt slut.
 
Jag har haft en full smockad dag på jobbet idag. Flera möten, hållt i en Workshop i ett projekt jag driver, dokumenterat, gjort powerpoint presentationer och försökt få ihop material till morgondagens uppföljande workshop...så när jag väl kom hem efter dagen på jobbet, snörde på mig skorna och begav mig ut i regnet för min runda så kan man lätt säga att det var ett test av karraktär...men jag gjorde det. Jag sprang inte MEN jag tog mig ut...en skön PW i regnet för att rensa huvudet från dagens brus. Jag hade ju helt klart heldre valt vädret vi hade i helgen...då vart det en frjöd att vara ute i spåret...solsken och allt kändes sååå lätt!...se bara på bilderna nedan...så härligt det var...ja tom det där tunga löpsteget jag har känndes mycket lättare i värme och solsken å jag swischade fram - MEN - även om vädret inte var det bästa så tog mig ut idag, ja trots regn och rusk å att jag igentligen inte orkade eller ville...å GUD så skönt det känns så här nu när jag sitter i soffan och får ta kväll. Ibland så behöver man göra de där karaktärsbyggande passen dom gör gott för kropp å knopp!
 
 
 
 
 

 
 
Todeloo vänner
 
Ja tisdagkväll å även om jag är trött efter dagen så är det ju sånna här dagar jag gillar. Dagar som det är full fart, när allt går fort, man får massa gjort och man får leverera...det är ju de där leveranserna jag gillar. Att få saker ur händerna, bolla olika projektaktiviteter, ha avstämningar och se till att de jag jobbar med har rätt förutsättningar för att göra sitt jobb - sånt älskar jag. Så jag har haft en toppen dag även om jag nu är helt slut å behöver vara på kontoret tidigt imorgon igen för att göra om precis samma sak som idag. 
 
NU är det dock kväll å det blir soffan och kvällens avsnitt av "Det största äventyret" som går på 4:an kl 20...ett program helt i min smak. 
 
 Jag önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!