Ett Glassigt Glass-test

Glass och Sol – det är ju för lovely!

 

 

 

Hello finaste Bloggisar !

 

Vilken  U N D E R B A R sommardag vi hade i helgen, helt fantastisk! Sol värme och vårfeeling deluxe! En såndär vårfeeling som gjorde att jag kastade mig iväg i bilen för att plocka upp några glassar, nyheterna från GB för säsongen 2017 var ju tvungna att provas och utvärderas. Så här kommer våra resultat.

 

Vi köpte 5 nyheter och provade och gav betyg:

 

 

 

Magnum Double Raspberry

Hallonglas doppad i Magnum-choklad och ett lager av hallonsås. Allt omslutet av ett yttre lager tjock Magnum-choklad. Double Rasberry. Kostar 23 kronor

 

Vårt betyg 4/5

En god glass som ÄLSKADES av dottern i huset som är ett fan av all bär, själv tyckte jag att det var liiite för lite sås mellan hallonglassen och det yttre chokladlagret...jag hade önskat mig MER hallon det är ju så gott. Men trots lite hallon så fick glassen ett högt betyg av oss.

 

Daim Liquorice

En stor strut med lakritsglass och Daim-bitar i en våffla. Allt doppat i  Daimchoklad. Kostar 23 kronor

 

Vårt betyg 4/4

Jag som älskar lakrits och choklad var redo för att få en ny favvo meeen jag måste säga att den kändes lite lätt mesig i smaken. Den är klart godkänd - en variant på en riktig klassiker som kombinerar två favoriter, Daim och lakrits. Klart godkänd men jag hade önskat MER lakrits smak.

 

 

 

 

Magnum Double Coconut

En kokosnötsglass doppad i ett lager av choklad med ett lager av chokladsås, omslutet av ytterligare ett lager Magnum-choklad. Kostar 23 kr

 

Vårt betyg 3/5

För mig som gillar kokos och choklad så var det en god smak även om det hela blev ganska mäktigt. Theodore  gav denna 5 tummar upp medans Tomas som inte alls gillar kokos spottade ut sin bit…så smaken är som baken!

 

 

 

Solero Strawberry Smoothie

Smoothie glass med jordgubbsbitar, ett kalorsnålt alternativ då det endast är 45 Kcal i glassen. Kostar 14 kr

 

Vårt betyg: 5/5

En riktigt fräsch och svalkande glass med perfekt konsitens, helt klart en blivande favvo under varma sommardagarna! Plus för att den är kalorisnål och lite billig…då kan man med gott samvete äta två!

 

 

Minions Gelato

En glass med vanilj- och banansmak. Glassen är utvecklad särskilt för barn. Kosgtar 14 kronor

 

Vårt betyg 1/5

Helt klart en barnslig glass med barnsliga smaker...passar säkert en yngre publik men min tonåring och mina snart tonåringar gav den tummen ner...ja å det gjorde jag med så den får ligga kvar i glassboxen till de mindre barnen.

 

 

Vänner - har ni provat på några av GB's nyheter? Vad tycker ni?

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!