Ett fotoäventyr

Ledsen att jag tittar in här lite sent till er…men idag har jag varit iväg på ett sååååå roligt fotouppdrag. Jag har haft möjligheten att fotografera världens finaste mage…en mage som är så där rund, spänd och som innehåller en älskad liten kille som kan komma vilken dag som helst! Så fantastiskt! 

 

Att få möjligheten och äran att föreviga en liten familj på två som väntar sitt första barn är helt fantastiskt och jag är så full av kärlek och glädje. Jag hade hittade det perfekta stället för denna fotografering titta bara nedan…visst är det vackert - vattnet, den lilla ön och bryggan…den perfekta platsen...tyvärr så han det dock molna på lite så vi fick inte det där ultimata ljuset jag var ute efter men när jag tittar på råbilderna så blev det väldigt fina bilder. 

 

 

 

 

Nu ska det till att börja redigeras bilder å jag hoppas att jag snart kan få visa upp några för er…måste bara få ok från den lilla blivande familjen först!

 

Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 

Tjingeling så länge!

#1 - anette%20%20

Vilken härlig bild. Kram Anette

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Mirre

Oh så fina bild på bryggan

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - Maria

Vilken fotograf du är. Vackert foto på bryggan, blir lyrisk.
Kram
Maria

Svar: Tack fina du!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!