En morgon PW och en Godmorgon skål

Idag gick jag upp tidigare än vanligt och begav mig ut på en morgon PW…60 minuter i spåret i härlig vårvärme och med fåglar som kvittrade - det är ju en fantastisk start på dagen! Jag önskar att jag hade karaktären att göra detta oftare. Nu sitter jag här full av goda endorfiner med en smarrig skål med vanilkvarg och keso blandat och på toppen lite jordgubbar och frön - så gott! Jag fick smaka denna goda kombo av en fin jobbarkompis igår och föll direkt - det är verkligen sååååå smarrigt!! TACK för tipset!!

 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja att komma ut å röra på sig så här på morgonen hör inte till vanligheten för mig…jag är ju ganska seg och har svårt att vakna och komma igång på mornarna. Jag ligger allt som oftast i sängen så länge det bara går och snoozar ett gäng gånger innan Tomas kommer in med en kopp kaffe ttill mig å jag får vakna i sakta mak innan jag släpar mig ur sängen. Idag vart det dock andra bullar…det vankas konferens på jobbet och vi kommer hålla igång hela dagen och även äta middag tillsammans viket betyder att lunchträning eller kvällsträning utgår – då får man helt enkelt se till att hinna med att röram på sig lite INNAN jobbet…så därav denna morgon PW. Det var dock grymt skönt när träningskläderna var på, skorna var knytna å någon km var avverkad och kroppen vaknat till liv...frisk vårluft, sol och fågelkvitter. 

 

Jepp - Morgonens PowerWalk är nu avklarad och när frukostskålen är i magen så är det är dags att styra den lilla vita bilen mot kontoret och dagens konferens! Jag önskar er en fantastisk dag så syns vi senare igen! 

 

 

#1 - Hanna Karlsson

Det är verkligen jätteskönt med morgonträning! Häromdagen sprang jag till jobbet (11kilometer)och det var så skönt. Ett härligt sätt att vakna på.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!