En fredag och blommiga byxor

Våren är här…idag spås det bli över 20 grader varmt här i storstaden och det firas med nya snygg-snygga blommiga byxor!! ÄLSKART!

 

 
 

 

 

Annonslänkar nedan

Jag föll för det här med blommigt när jag klickade hem DENNA kavaj, ni har sett den tidigare på bild (HÄR) men till den fanns DESSA byxor…så snygga. Jag var dock lite små feg och kände då att en kavaj och byxa i detta mönster tillsammans kunde bli lite väääl mycket så jag vågade inte klicka hem byxorna (ja jag är en fegis). I helgen så var jag dock på H&M med barnen som ville shoppa å då hängde dom där…ett par snygg-snygga blommiga brallor som jag föll pladask för. Inte samma mönster om i kavajen men ack så snygga, lagom blommiga och PERFEKTA en dag som idag när våren kommer till storstaden på riktigt!

 

 

Todeloo fredagsbloggisar !! 

 

 

Fredag vänner…idag väntar en dag på kontoret, jag har en massa dokumentation från gårdagens möte som jag måste ta tag i. På det har jag några workshops som jag måste planera…ja å så ska ett lunchpass slängas in där i mitten av allt innan jag sen får checka ut, ta helg och swischa förbi stormarknaden för att fylla på med godsaker…ja å så ska den där obligatoriska fredagsbuketten plockas upp. Ja där  har ni min plan för dagen…en fredag som ser ut ganska mycket som fredagar brukar för mig…så nu kör vi. 

 

Vänner nu ska jag å mina blommiga byxor hoppa in i bilen å åka mot kontoret! Vi får höras senare igen!

#1 - Mirre

Ohh ja det var helt ok =D

#2 - Maria

Mycket snygga byxor. Gillar byxor med mönster. Men känner mig lite för tjock just nu men kanske snart igen. :)
Kram
Maria

Svar: TACK snälla...dom är helt klart nya favvosar!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!