En bra dag!

Idag har jag haft en riktigt bra dag på flera sätt…jag har haft en så produktiv dag på jobbet, hunnit med ett bra träningspass på kvällskvisten ute i solen…ja å så kom mina två små killar hem idag så jag har fått en extra kväll med gos. Ja å på det så är det ju faktiskt ”torsdag” idag å ”fredag” imorgon – det kan ju inte bli bättre!

 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja då kan vi snart lägga ytterligare en solig dag bakom oss och jag säger det igen...den här solen, värmen och all grönska får mig att leva upp - gud så härligt det är! Sen att det är "torsdag" idag å vi har en fredag å låååång helg framför oss känns ju bara så skönt! Jag hoppas verkligen att solen och värmen håller i sig över helgen!! 

 

Anyway - Nu är dagens träning avklarad, jag har sprungit igenom duschen och ska ta och duka fram lite god glass till mig och mina pojkar så ska vi krypa upp i soffan och mysa framför "Det största äventyret" på 4:an...tycker att det är ett riktigt härligt program! 

 

Vänner jag önskar en en UNDERBAR kväll så syns vi senare igen!

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!