Den bästa träningen är den som blir av !!

Vilken HÄRLIG solig dag vi haft denna härlig söndag...älskart!! Jag hoppas verkligen att denna helg var startskottet för våren och sommaren...att vi från och med nu får sådär varma och härliga dagar som vi alla önskar.
 
Vi har iaf haft en så härlig dag...allt från trädgårdsfix till ett pass i spåret och sen lite träning här hemma och på det Tomas smarriga "håll-käften" burgare och rosevin har vi hunnit med! Så vi kan helt klart samanfatta en skön söndag och en härlig helg! 
 
 
Tomas hängde idag upp våra TRX-band (adlink) ute så efter vår morgonrunda i spåret så fikck vi till ett skönt pass med lite härliga enkla hemma övningar som ALLA klarar. Det är ju det osm är det bästa med TRX-banden (Adlink) att man enkelt kan variera svårighetsgrad och tyngd. Så bra komplement till vanlig styrketräning å sen när man kan göra det ute på tomten i solen så är det ju fantastiskt!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anonnslänkar:
 
Skor HÄR, Byxor HÄR, Sport-BH HÄR, Linne HÄR
 
 
 
Ovan ser ni några av övningarna jag fick till...det blev ett toppen pass sådär på hemmaplan! Ja ni vet ju vad man säger...den bästa träningen är ju den som blir av å då gäller det ju att ge sig rätt förutsättningar å med dessa TRX-band (adlink) hemma så har jag inga ursäkter! Bara att ösa på !
 
NU är det dock dags för HOCKEY !!! Final i Hockey VM å självklart så ska vi sitta här i soffan och hejja fram killarna till guld!
 
Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen!
 
 
 
#1 - Maria

Ja nog är den träning som blir av bäst. Skönt med möjligheter hemma.
Kram
Maria

Svar: Ja så härligt att ha förutsättningarna, å att träna hemma ute är ju bara för underbart!
AngelicasVärld

#2 - PIllan

TRX är superbra och ett toppen-redskap för hemmaträningen!

Visst är det skönt att kunna träna utomhus igen?!

Ha det bra, Kram P

Svar: JA så härligt! Har längtat efter detta!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!