Då var nya veckan kickstartad

Ja då var denna vecka kickstartad och igång -Tjohoo!!

 

Det drar alltid igång med ett hiskeligt tempo på måndagar…så mycket som ska hinnas med, tas tag i och planeras in för att hinnas med under veckan. Jag har dock gjort som jag brukar, spaltat ned vad som är viktigast att hinna med denna vecka, planerat in det i kalendern och börjat beta av alla ToDo’s - på det är veckans träning inplanerad (så det inte finns några ursäkter) på så sätt får jag en bra överblick av vad som ska hinnas med under denna vecka vilket kontroll-freaket i mig gillar!

 

 

 

Todeloo finaste ni!

 

Ja då var denna vecka igång och måndagen är snart förbi och över…själv så har jag precis kommit in från en skön runda i spåret så nu blir en dusch och soffan för den här pinglan! Så skönt med en runda för att rensa huvudet å tanka kroppen med goda endorfiner och D-vitamin! Idag invigde jag de där snygg-snygga nya tränings tightsen från 2XU (finns HÄR adlik) som maken kom hem med här om dagen...så sköna och dom sitter som en smäck! Vill genast ha fler i flera olika färger! Så det får åka upp på den där ständigt växande "villhöver" listan! 

 

 

Men vänner, måndag och jag ska ta och köra stora skrubben, smörjen och smeta på en ansiktsmask sen så ska jag slå mig ner bredvid maken och hejja fram Herr Kronorna i sin match mot USA.  Ta hand om er så syns vi senare igen!

 

Tjingeling så länge

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!