Casual Friday

Fredag Whoop Whoop !! 
 
Ja visst är det UNDERBART med fredag...solsken, blå himmel och fredag - det kan ju inte bli bättre! Nedan har ni dagens fredagsbloggerska lite lagom fredags casual i smutsrosa T-shirt HÄR (adlink), Vit kavaj HÄR (adlink), Scarf HÄR (adlink) å på fötterna skönaste gympisarna HÄR (adlink) - ja enkelt, ledigt och lätt - precis så som det ska vara en härlig fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å vad gillar ni detaljen med mitt namn på skorna - jag älskart!! Jag specialbeställde skorna förra våren så dom är lite små slitna och smutsiga MEN dom får fungera ändå! 
 
 
 
 
Todeloo finaste fredags bloggisar
 
Ja men då har vi fredag igen, känns toppen! Den här veckan har gått så fort och jag har fått allt för lite gjort så idag blir det till att lägga i en högre växel och gasa på om jag ska kunna ta helg med gott samvete. Att vara på konferens i två dagar med kollegorna är toppen och mycket bra saker kommer fram som vi som grupp måste jobba vidare på...MEN...ni vet det där dagliga jobbet man gör - ALLT det finns ju kvar. Det är ju ingen som gör två dagars jobb åt en bara för att man är iväg så det måste betas av idag...ja å så ska ett skönt lunchpass på gymmet avverkas allt innan jag får åka hem ta helg å landa lite. 
 
 
Nä vänner mot kontoret var det! Vi syns senare igen!
Tjingeling!
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Snyggt

#2 - Kamilla

Charmigt med namnet på skorna. Alltid lika snygg klädd.
Sov Gott / Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!