Hello Weekend

 
 
 
 
 
Todeloo vänner!!
 
Ovan ser ni dagens fredagsbukett...ett stort fång brudslöja! Visst är det sådär vackert, enkelt och lite sådär skört och härligt. Jag älskart och brukar ofta köpa med mig ett stort fång från torget. Pionerna på bilderna är från förra helgen och de står sig fortfarande sådär vackra och fluffiga...jag tog dock och band ihop de så man fick en sådär rund och fluffig bukett. Älskar när man kan variera sig...ha blomstren på ett sätt i ena vasen ett tag och sen binda om dem till något helt annat som passar i en annan vas! 
 
 
 
 
Annonslänkar
 
Ja å för er som undrar så finns vasen jag har pioner i HÄR, den med brudslöja är en gåva, i bakgrunden ser ni DENNA ljuslykta och böckerna på bordet kommer från lite olika ställen men den överst finner ni HÄR. Soffan och soffbordet är från Englesson och kuddarna och plädarna ni ser i bakgrunden finns HÄR
 
 
 
 
 
Här hemma är det fredag och det känns som om vi alla är lite små trötta...jag var ju uppe i ottan å barnen har alla tre haft en hektisk vecka i skolan. Så helg känns riktigt skönt! Nu ska jag strax masa mig ut i köket och röra ihop lite middag, barnen önskade sig tacos å då får det bli det! Sen så tänkte jag se om jag kan få dom att bädda ner sig i soffan med mig å streama en film...jag har plockat upp både chips, dipp och cola zero på stormarknaden så jag tror nog att jag kan muta dom till att förbarma sig över sin ensama mamma - eller jag hoppas det iaf!! Ang film så funderar på nya Djungelboken - någon som sett den? Är den bra? Passar det en familj på 4 i ålderspannet 11 - 37 ? Eller har ni några andra bra tips? 
 
 
Nä vänner, NU ska det lagas tacos så jag önskar er alla en fantastisk fredagkväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!