Att tvinga fram träningsglädjen - igen

 

 

Tjingeling på er! 

 

Jag har ju alltid tränat mer eller mindre regelbundet hela mitt liv men efter klassikern som jag och Tomas gjort gick proppen ur…när Vasaloppet var klart och klassikern därmed var avklarad så hamnade jag på sofflocket och ORKADE (läs ville) inte ut å röra på mig. Jag kände inte den där längtan av att röra på mig och hittade en massa annat som var viktigare…som typ att ligga på soffan och äta chips…så jag gjorde det och kroppen kanske behövde det där och då. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre när jag rör på mig, jag sover bättre, är gladare, håller PMS:en i schack och blir både en bättre mamma och fru...men energin, glädjen och motivationen fanns inte där...så jag fick ta till knep för att tvinga fram den igen!!

 

 

 

 

Så jag gjorde en plan…en tuff plan…en tuff plan som krävde MYCKET av mig när det gäller att träna, allt för att jag skulle komma till det där stället jag vill vara…där när jag vill och måste ut å röra på mig för att må bra, att få den där längtan efter svett och träningsvärk. 

 

Jag planerade in morgon PWs, lunchpass på gymmet, kvälls rundor i spåret - jag blockade av tid i min kalender och planerade in träningen och gjorde så att jag skulle klara av allt från 7 - 12 pass per vecka trots jobb, full fart med barn och alla deras aktiviteter så går det att planera in träning så att det inte finns några undanflykter! Vill man så går det!

 

 

 

 

Vet ni vad NU är jag där…det tog nästan 6 veckor och på den tiden har 45 pass avverkats…vissa dagar tränade jag två gånger om dagen och jag har varvat allt från PW till löpning, gym och yoga…ja ALLT…självklart hade någon vilodag i veckan utan träning…men nu är jag där jag vill vara. Där när jag längtar efter att få röra på mig och inte behöver den där strikta planen för att komma ut å röra på mig å det känns sååååå härligt! 

 

Så i dag är planen som följer...ett ben och rumpa pass på lunchen och sen OM jag vill, orkar och känner att andan faller på kanske en PW eller en vända i spåret ikväll...

 

 

 
#1 - Mirre - Sweetwords

bra där, men 7-12 pass, är du galen skulle jag aldrig ens hinna =D

Svar: hahah - allt går bara man vill!! Summerade upp 8 pass denna vecka! Wihooo!
AngelicasVärld

#2 - Lisa

5 pass(ibland ett sjätte som bonus) per vecka satsar jag på. Älskar att träna! 👌🏻

Svar: hejja så bra jobbat!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!