Att slappa i loungen med en god bok

Inlägget är ett reklamsamarbete med Nextory.se

 

Då har vi måndag igen då...helgen gick i en rasande fart och jag måste erkänna att det känns liiite konstigt att bara ha 2 dagar helg efter flera lite längre helger...hur som helst igår hade vi en så mysig dag. Lite pyssel i trädgården för mig och cykel-fix för Tomas å sen så satte jag mig tillrätta i loungen med en smarrig kopp kaffe, lite god frukt och en ny ljudbok. En så härlig och mysig stund!! Fler sånna önskas helt klart!! 

 

Själv så började jag på en ny bok "Utan dina andetag" av Karin Aspenström å jag hoppas att den är så bra som beskrivningen av boken (nedan)...men jag har än så länge bara plöjt ca 1 timme så jag återkommer med en recension...lite andra boktips och ett super erbjudande till er alla finner ni nedan!

 

När Evelyn tänker på sin och Eriks relation tänker hon på det perfekta paret. Så jämställda. Medvetna. Hon vet att de hör ihop. Har gjort det i tio år. När de gifter sig och skaffar barn tänker Erik ta Evelyns efternamn och halva föräldraledigheten, det är båda överens om. Först ska de bara göra den där långresan de så länge har pratat om: Två månaders kringflackande i Indien, genom söderns landskap av stränder och kokospalmer, sedan norrut mot Himalayas karga berg. Den här resan ska bli en nystart i deras förhållande; Evelyn är övertygad om det.

Utan dina andetag är en roman om tvåsamhet och ensamhet.
Om drömmar, förväntningar och det svåra i att upptäcka att livet inte blev som man hade tänkt sig.

 

 

 

 

Är ni själva sugna å att prova detta med ljudböcker så kan jag glatt ge er 30 dagar av gratis lyssnande (och läsande) med tjänsten Nextory. Det enda du behöver göra är att registrera dig HÄR och skulle du efter att ha provat tjänsten i 30 dagar inte gilla det så säger du bara upp tjänsten, då det inte finns någon som helst bindningstid så kostar det dig inte en enda krona – HUR BRA!!

 

 

 

 

 

Mina boktips so far är:

 

Kvinnan på tåget

Frånskilda, alkoholiserade och arbetslösa Rachel tar tåget samma tid, varje dag. Varje dag betraktar Rachel paret i huset intill spåret. I Rachels ögon är deras liv perfekt. Men en dag ser Rachel något omskakande. Nu är hennes chans. Nu kan hon gripa in och bli en del av det perfekta parets liv. 

 

Häxan 

Häxan är den tionde delen i den omåttligt populära Fjällbackaserien som älskas världen över. Än en gång får vi följa författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i deras kamp för att hitta svaren på ondskans mysterier.

 

När fyraåriga Linnea försvinner från en gård utanför Fjällbacka väcks tragiska minnen till liv. Trettio år tidigare försvann en liten flicka från exakt samma gård och hittades senare mördad. Den gången anklagades två trettonåriga flickor för att ha fört bort och dödat flickan. De befanns skyldiga i domstol men slapp fängelse på grund av sin ålder. 

Fjällbackaborna ställer mangrant upp i sökandet efter Linnea, och till slut finner man henne. Naken, invid samma skogstjärn där den första flickan hittades. Skräcken sprider sig i det lilla samhället. Kan fler flickor vara i fara?

 

Srien om Silfverbielke där första boken är: En nästan vanlig man

Christopher Silfverbielke är stjärnmäklare i Stureplans finansvärld. Beundrad och avundad, men helt känslokall och hänsynslös under den charmiga ytan. Van att få vad han vill. Och vem han vill. Men miljonerna och framgångarna är inte nog. Han kräver mer, mycket mer. Hans Ecker är Christophers bäste och kanske ende vän. På väg att dras in i ett seriöst förhållande med Veronica, men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne, brudar och kokain. Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget, ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.När miljonkonton, champagne, sex och kokain inte längre är nog, går de tre männen ännu längre i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter, beviset på hans överlägsenhet.En nästan vanlig man är den första boken i serien om psykopaten Christopher Silfverbielke.

 

I bunkerläkarens våld

När Isabel Eriksson vaknar vet hon först inte var hon befinner sig. Det första hon ser är ett plåttak med träbjälkar, i armen har hon en kanyl och bredvid sängen hon ligger i sitter en man och stirrar på henne.


Han berättar att han kidnappat henne och tänker hålla henne inlåst. Hon ska vara hans flickvän - kanske släpper han henne om ett par år, kanske inte.


Isabel inser att det enda sättet för henne att komma därifrån är att på något sätt förmå mannen att släppa henne, och det blir en psykologisk kamp där det gäller att spela korten rätt, eller för alltid bli kvar i bunkern. I denna bok berättar Isabel för första gången om sin fruktansvärda upplevelse i bunkern och hur hon lyckades ta sig därifrån.

 

 
 
Nu är det dock måndag och dags att bege sig mot kontoret...jag önskar er en fantastisk dag och en toppenstart på nya veckan så syns vi senare igen!
 
Tjingeling
#1 - Mirre - Sweetwords

Så härligt =D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!