Att ha mitt i veckan

 
 
 
Godmorgon vänner! 
 
Ja då vaknar vi upp till mitt i veckan - Redan ONSDAG! Om vi igår hade rusk väder så verkar det helt klart som om vädergudarna (iaf än så länge) har lite andra planer för idag då solen skiner från en blå himmel. FANTASTISKT! 
 
Idag är det full fart för mig...jag har massa att hinna med på förmiddagen innan det sen är dags för lunchträning och sen möten hela eftermiddagen. Onsdag betyder ju även att jag ska iväg till stallet så det får bli kvällsaktiviteten innan sängen ropar - ja ni hör ju. Onsdag, mitt i veckan och full fart...så det är väl bara att hoppa in i den där vita lilla bilen och styra mot kontoret nu! 
 
Ta hand om er så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
#1 - Mirre - Sweetwords

Ha en bra onsdag då =D

#2 - Ellen Gräntz

Älskar bilden, så tjusigt med mycket blått.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!