Att ha en solig men blåsig måndag

Efter en U N D E R B A R långhelg så är det nu dags att åka mot kontoret igen...dessa 4 lediga dagar har verkligen varit helt underbara å GUD så skönt vi haft det! Så härligt att jag helt glömde bort att blogga igår...men så kan det gå! Ibland så behöver man bara släppa allt å vara i nuet...så det gjorde jag!
 
 
 
 
 
 
Todelo vänner
 
Idag är det dock måndag och en solig men blåsig sådan...det är dags att ta sig mot kontoret för en ny dag och en ny vecka å jag har fullt på min ToDo lista redan innan jag ens kommit fram. Det är Workshops som ska avklaras, möten, dokumentation och massa planering för kommande projekt så det är väl inte så mycket att be för utan bara att ta sig i kragen, hoppa in i den lilla vita bilen och be ge sig iväg!
 
 
 
 
Ja å där ovan har ni mig, dagens måndagsbloggerska med blommiga byxor och allt...ja å en fin-fin ny sak på armen. En klassisk väska från Palmgrens som jag sneglat på sååå länge! Denna fining ick jag nämligen igår av mina fina tre barn (och make) på morsdag - för att jag är den bästaste av mammor!!
 
Appropå morsdag så blev jag firad ordentligt...lovar att berätta mer å visa en massa bilder men NU måste jag åka mot kontoret!
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
#1 - Mirre - Sweetwords

Så mysig somrig outfit

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Maria

Snygg är du i den outfit. Vilken elegant väska, det är verkligen en klassiker.
Kram
Maria

Svar: Ja visst är den fin!
AngelicasVärld

#3 - PIllan

Yes jag såg din fina väska på instagram, så fin!!

Ha en bra start och stressa inte ihjäl dej ;)

Kram P

Svar: Nä då ska inte stressa ihjäl mig MEN ibland blir det lite mer gas å då får man växla upp å köra på!KRAM
AngelicasVärld

#4 - Petra

Så fina byxorna är 💞Kram

Svar: TACK snälla...favvosar. Finns på HM nu!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!