100 träningspass - DONE !

Jag tränar ju ALLTID med pulsband som synkar till min träningsklocka eller cykeldator…detta synkar med min dator för att få ut träningsstatistik å vet ni vad – här om dagen så visade min träningsdagbok att jag från årskiftet hunnit med hela 100 träningspass!! Hejja mig! Det är ju ganska bra jobbat om jag får säga det själv!

 

Nöjd, Stolt, Glad !!

 

 

 

 

 

Hello finaste ni!

 

Lördag morgon och två dagar av ledighet har passerat och vi har två dagar av ledighet kvar – så härligt! Detta med helgdagar och klämdagar så här på våren är ju fantastiskt. Att man får lite extra tid att andas, njuta och bara vara – speciellt nu när våren ÄNTLIGEN kommit till storstaden. Så härligt!

 

Idag ska Olli iväg med vänner å bada på eriksdatlsbadet å sen ska dom äta gott på Olerys vid Tele2, vi andra 4 ska iväg till rangen å slå lite golfbollar men sen blir det en runda i spåret och kanske om jag får feeling ett yogapass i solen på altanen medans Tomas drar en tur med cykeln…ja sen så ska det grillas, mysas och fikas lite på det också – är det helg och sol så är det!

 

Vänner vad ska ni hitta på denna soliga lördag?

 

 

#1 - Cherie

Låter som ni skulle ha en härlig lördag igår :) Själv var jag iväg och sprang lopp som vi sedan avrundade med middag på en resturang :) Lite varmt var det dock att springa i 28 grader :P

Svar: ja helt klart! så mysigt! HEJJA DIG!! Bra jobbat!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!