Use sunscreen

Ja finns det något råd jag skulle ge mig själv som ung så är det
 
 
ANVÄND SOLSKYDD !! 
 
 
Så viktigt!! Det går inte att prata tillräckligt om detta med vikten av solskydd! Du får en lika fin solbränna men det sliter mindre på huden och du får inte rynkor på samma sätt men faramförallt så skyddar du dig mot solens farliga strålar och på det sättet gör du det du kan för att undvika hudcancer!! så använd Solskydd!! 
 
 
 
Själv så kör jag nu mera alltid spf 50 i ansiktet och spf 30 på kroppen...ja å har jag varit ute i solen länge så avslutar jag alltid dagen med en sval dusch och sen aftersun! Nedan har du några av mina favvosar! 
 
 
 
 
Annonslänkar
1. HÄR, 2. HÄR, 3. HÄR, 4. HÄR, 5. HÄR, 6 HÄR

Gör Donken - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med McDonald's


Som förälder till en tonåring och två snart tonåringar så disktueras det hej villt om jobb, vad man ska bli när man blir stor, vad man kan sommar jobba med eller kanske jobba extra med vid sidan om skolan om man ska göra lumpen å hur man ska klara det där med räkningar å så när man blir stor. Det är fantastiska samtal att ha med barnen!! På samma sätt som Tomas berättar varmt om hur lumpen var en bra skola in i vuxenvärlden så talar jag varmt om hur jag jobbade extra i kassan på leksaksbutiken Stor & Liten...under julen när jag gick i gymnasiet så var jag på jobbet innan skolan för att köra morgonplock för att fylla på med varor och sen på åkte jag för att gå i skolan innan jag återvände till jobbet och stod i kassan till butiken stängde. Jobbet jag hade formade mig tidigt i att ta ansvar och likt idrotten så formade det min sätt att samarbeta med andra...ja å detta med att tjäna mina egna pengar var ju helt underbart!

Det där med att få lära sig samarbete och ansvar är viktigare än någonsin nu...å även om lumpen var en social skola som sammanförde ungdomar över klassgränser och fick totala främlingar att arbeta ihop så är det inget måste idag...utan idag så fyller faktiskt MCDonald's en liknande funktion för tusentals ungdomar och ger dem chansen att lära sig ansvar, samarbete och med det även få en chans att komma in på arbetsmarknaden och ut i vuxenlivet. Oavsett bakgrund och meriter.


Alla medverkande i filmen är McDonald’s-medarbetare från olika restauranger runtom i landet.

Inlägget är ett reklamsamarbete med McDonald's

Office looks

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Todeloo bloggisar!! 
 
Jag har förstått att ni gillar mina office looks och gärna vill veta vart jag hittat allt så jag har samanställt några av mina senaste office looks nedan. Vilken look gillar ni bäst? Vad tycker ni är snyggast? 
 
 
 
 
 
1 - Tröja MQ Scarf HÄR Byxor HÄR Väska HÄR
 
2 - Tröja Lindex Kjol HÄR
 
3 - Tröja HM, Byxor HM
 
4 - Jeans HÄR T-shirt HM Kavaj HÄR Scarf HÄR
 
5 - Jeans HÄR, Kavaj HÄR Blus HM
 
6 - Byxor HM, Tröja MQ, Kappa HM Väska Palmgrens
 
7 - Jeans HÄR, Tröja/kavaj Lindex
 
8 - Tröja MQ Byxor HÄR, Scarf HÄR
 
 

Ett karaktärsbyggande pass i spåret

Tisdagkväll å jag är heeelt slut.
 
Jag har haft en full smockad dag på jobbet idag. Flera möten, hållt i en Workshop i ett projekt jag driver, dokumenterat, gjort powerpoint presentationer och försökt få ihop material till morgondagens uppföljande workshop...så när jag väl kom hem efter dagen på jobbet, snörde på mig skorna och begav mig ut i regnet för min runda så kan man lätt säga att det var ett test av karraktär...men jag gjorde det. Jag sprang inte MEN jag tog mig ut...en skön PW i regnet för att rensa huvudet från dagens brus. Jag hade ju helt klart heldre valt vädret vi hade i helgen...då vart det en frjöd att vara ute i spåret...solsken och allt kändes sååå lätt!...se bara på bilderna nedan...så härligt det var...ja tom det där tunga löpsteget jag har känndes mycket lättare i värme och solsken å jag swischade fram - MEN - även om vädret inte var det bästa så tog mig ut idag, ja trots regn och rusk å att jag igentligen inte orkade eller ville...å GUD så skönt det känns så här nu när jag sitter i soffan och får ta kväll. Ibland så behöver man göra de där karaktärsbyggande passen dom gör gott för kropp å knopp!
 
 
 
 
 

 
 
Todeloo vänner
 
Ja tisdagkväll å även om jag är trött efter dagen så är det ju sånna här dagar jag gillar. Dagar som det är full fart, när allt går fort, man får massa gjort och man får leverera...det är ju de där leveranserna jag gillar. Att få saker ur händerna, bolla olika projektaktiviteter, ha avstämningar och se till att de jag jobbar med har rätt förutsättningar för att göra sitt jobb - sånt älskar jag. Så jag har haft en toppen dag även om jag nu är helt slut å behöver vara på kontoret tidigt imorgon igen för att göra om precis samma sak som idag. 
 
NU är det dock kväll å det blir soffan och kvällens avsnitt av "Det största äventyret" som går på 4:an kl 20...ett program helt i min smak. 
 
 Jag önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
 

Work it Girl

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Iom att jag nu kommit in i ett så härligt flow med träningen så har jag börjat fönstershoppa träningskläder på nätet...så fort jag går in för att se om jag ska klicka hem något nytt att förgylla vårgarderoben så trillar jag in där på träningssidorna å ja alla färger å snygga träningskläder gör mig tokig - vill ha allt!! 
 
Detta nedan hade mer än gärna fått förgylla min träningsgarderob å en kettlebell hade helt klart lagt en ny nivå till hemmatgymmet!!
 
 
 
1 - HÄR, 2 - HÄR, 2 - HÄR, 4 - HÄR, 5 - HÄR
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!