Våffel-frukost på Våffeldagen

God morgon Vänner! 

Idag har vi ju våffeldagen och där med så gick jag upp tidigare än resten av familjen för att överraska dem med en härlig våffel-frukost! Vad är bättre än krispiga frasvåfflor, grädde, sylt, nutella, jordgubbar i massor och sen kaffe, jos och massa annat gott! 

 

En perfekt frukost om du frågar mig! Så gott!!

 

 

 
 
 
 

Todeloo finaste ni

 

Ja vilken härlig morgon vi fick…jag ÄLSKAR ju att överraska mina fina här hemma å idag blev det genom en våffel-frukost. Det är ju trots allt våffeldag och då ska man äta våfflor, sen att jag rörde ihop det redan till frukost kanske är lite små galet men det är helt klart ett UNDERBART sätt att starta lördagen på! 

 

 
 
 

Med en lite lätt ”matkoma” känsla så är det dags att ta tag i denna dag. Tomas har precis kört iväg Mikaela som ska på två födelsedagskalas idag, Olliwer har redan försvunnit hemmifrån för att hänga med kompisar och spela fotboll, Theodore har åkt iväg för att fixa ett nytt spel till sitt PS. Å jag ska ta å dricka upp kaffet för att sen tatag i fönstren här hemma. Dom är så smutsiga och med solen som ligger på så ser det helt hemskt ut så det är något som måste åtgärdas genast! JA sen så blir det nog en PW i solen för mig å en tur på racern för Tomas...en ganska bra lördag om jag får säga det själv!

 

JA där har ni vår lördag – vad ska ni hitta på idag denna våffeldag? Berätta gärna bland kommentarerna det är så roligt när ni lämnar en rad eller tre...ja å så kan ni ju om ni vill trycka på det lilla hjärtat här nedan om ni bara vill lämna ett avtryck utan att skriva något!

 

Ta hand om er vänner så syns vi senare igen!

Tjingeling!

#1 - Rebecca Adnell

Fina bilder, och gott med våfflor! Har också ätit några idag :D

Svar: ja så smarrigt!!
AngelicasVärld

#2 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom

Så gott

Svar: ja så gott!!
AngelicasVärld

#3 - Caroline

Så gott det ser ut :)

Svar: ja så gott...en perfekt frukost!
AngelicasVärld

#4 - JUNITJEJ

Mums, så gott!

#5 - Marie

Å så gott det ser ut! Idag blir det våfflor här hemma:)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!