Ut på skoter tur!

Ytterligare en härlig dag här i fjällen är förbi, å vilken UNDERBAR dag vi haft! Ni som hängt med på instagram har ju sett hur härligt vi haft det. Skidor i nypistade backar på förmiddagen, mysig lunch i solen och sen på eftermiddagen så blev det en så rolig skotertur! Det är ju föööör roligt med skoter. Att få bränna loss uppe på fjället - LOVELY!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo på er!
 
 
Ja vilken härlig dag vi haft - det är ju så underbart här uppe i Vemdalen...älskar mijlön snön å att få vara ute hela dagarna. Ja å den där skoterturen vi var på...FANTASTISK! Vi åkte här hemmifrån huset upp på fjället där vi stannade och tog en mysig fika, tände brasa å bara njöt innan vi sen vände hemmåt igen. Sen att få komma hem rödmosig till Johan och Stinas fina hus å mysa, äta gott, spela spel och hänga med deras UNDERBARA snart 2 åriga dotter Alicia...vilken going hon är! Helt fantastisk! Ytterligare en toppen dag att lägga till handlingarna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu står Tomas och rör i grytorna här, det blir en smarrig fisksoppa och sen till efterrätt så blir det en panacotta som jag rört ihop och som står å väntar i kylen. Ett perfekt avslut på en så härlig dag! 
 
Vad morgondagen bjuder på få vi se...lite skidåkning blir det iaf!
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare!
#1 - JUNITJEJ

Så härligt det ser ut!

#2 - Kamilla

Så roligt med sccoter. Vi tänkte också testat när vi var i Sälen vid nyår men killarna var för unga tyvärr och jag vågade inte själv när mannen jobbade.

Njut av den vackra vita vintern.

Kram Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!