Tillbaka på Gymmet

Torsdagkväll och träningspass nr 4 denna vecka är avklarat – hejja mig! 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

 Det känns så så skönt att vara tillbaka i gymmet igen. Efter Vasaloppet så blev det ju vila i nästan en vecka då kroppen var grymt sliten. Men NU är jag på banan med träningen igen och idag klarades pass nr 4 av!  Ett tufft och tungt ben/rumpa pass – så skönt och sååå roligt! Jag verkligen ÄLSKAR att vara tillbaka i gymmet, att få lyfta tungt och ta i igen – lovely! Sen så har jag utökat träningen och mina pass med lite nya övningar för rumpa och mage och det är sååå bra att mixa upp träningen med lite nytt, få träningsvärk i lite nya ställen – älskart!

 

Idag klarades ju som sagt pass nr 4 denna vecka av men imorgon blir det vila…kroppen behöver det lika mycket som att träna – ja å sen så är det ganska skönt att få ta det lite extra lugnt på fredagar, slippa gymmet å ta helg – så så får det bli!

 

Ja torsdagkväll och jag ska ta å hälla upp en stoooor kopp te och slå mig ner i soffan och landa lite innan John Blund kommer!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!