Söndagsmiddag - Tomas Scampi Pasta

Vilken härlig söndag vi haft! Solsken och vårvärme - det blir ju inte bättre! Vi har verkligen hunnit med MASSOR denna söndag...garderoben har rensats, det har platnerats nya vårblommor utanför entren, vi har fikat i solen med fina vänner, krattat och fixat på tomten...ja å så har jag bundit till en ny dörrkrans - en perfekt söndag helt enkelt. På det så har vi ätit en såååå god middag Tomas rörde nämligen ihop sin goda pasta med scampi och körsäbrstomater!
 
M U M S !!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Jag gud vilken middag jag fick idag, jag har ätit så att magen står i fyra hörn! Tomas är ju kung i köket och jag är så bortskämd med goda middagar men denna pasta med scampi är bara heeelt fantastisk å jag önskar att ni kunde känna doft genom skärmen för när jag knäppte dessa bilder så spred sig en fantastisk doft i köket...
 
 
 
 
 
 
 
 
Sötaste kocken ever står mellan att röra i grytorna och tittar på "Arnold Palmer Invitational" en golftävling som man trots matlagning INTE kanmissa.
 
 
 
 
Självklart så ska jag dela med mig av receptet ! 
 Du behöver:
 
Scampi - en påse frysta 
Spenat - tre nävar
Vitlök - 3 klyftor
Lök - 1st
Grädde - 4-5 dl
Parmesan - lite lagom efter smak
Körsbärstomat - ett paket
Persilja
 
Salt och Peppar
 
Valfri pasta
 
 
Gör så här:
 
Fräs lök, vitlök, spenat och scampi i olja, tillsätt grädde och låt puttra, smaka av med salt och peppar. Koka pastan vid sidan av tills den är färdig, Häll av den färdiga pastan och rör sen ned den i pastasåsen tillsammans med riven parmesan och halverade körsbärstomater och vänd runt - toppa med persilja 
 
Färdigt!
 
 
 
 
Nu är det dock söndagkväll och jag ska ta å smeta på en härlig ansiktsmask och slå  mig ner i soffan bredvid Tomas och titta på Mästarnas Mästare! Älskar detta program!
 
 
 
#1 - Lisa

Jag grät nästan förra veckan. Älskade Emil å ville inte alls att han skulle åka ut. 😢 sparar veckans avsnitt å har till när det är fotboll som maken ska se... 😃 maten ser magisk ut! Måste testa!

Svar: Ja Emil var fantastisk! Ska bli kul å se vad som händer på nästa avsnitt!
AngelicasVärld

#2 - rememberthiis.blogg.se

ser jättegott ut :)

Svar: Var såååå smarrigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!