Söndagkväll i vår lilla villa

Ja då har vi söndagkväll här i vår lilla villa...en smarrig pasta med tillhörande glas rött är i magen. Barnen har alla duschat å gjort sig redo för en ny skolvecka också jag...den där söndagsproceduern är avklarad så nu slår vi oss ner i soffan framför kvällens avsnitt av Mästarnas Mästare
 
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
Som många av er sett så har det hänt lite här på bloggen - jag har flyttat från Womsa tillbaka till min egna domän och arkivet som blev under de 10 månaderna jag bloggade för womsa håller sakta men säkert på att flyttas över så att allt är samlat här igen. Det känns super att starta våren nytt, fräscht men det är lite pill kvar - har lite design fix som ska göras men sen så är allt som vanligt igen! 
 
Imorgon väntar först en dag på kontoret och vid 18-tiden så ska jag hoppa på ett flygplan mot England och London där två dagar av jobb väntar så OM det inte blir lika mycket bloggande som vanligt under början av nästa vecka så vet ni varför! 
 
 
 
 
Nu väntar dock mästarnas mästare! Ett UNDERBART program som jag följt i många år...vänner - kollar ni på programmet??
#1 - Josäfin Andersson

omg jag ääälskar krukan!! SÅ SNYGG??

Svar: Ja eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Lisa

Ääääälskar det! Får nästan ont i käkarna så mycket ler jag när jag tittar! 😅Har sparat avsnittet tills i kväll å längtar!

Svar: JA så bra - älskar Mästarnas Mästare...bästa programmet!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!