Söndag och solen skiner

Vilken UNDERBAR söndag vi vaknade upp till...vindstilla och en sol som skiner - fantastiskt! Våren är verkligen här nu å ingen är nog gladare än jag! 
 
 
 
Annonslänkar
Morgonrock HÄR och  kaffekopp HÄR
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
Här hemma så strosar jag fortfarande runt i morgonrock, sippar kaffe och bara myser...det där med att ha en lugn lat morgon är ju för härligt. Jag är en sådan person som mer än gärna går i morris ända fram till lunch - det är ju det ultimata mysplagget enligt mig.
 
Men när jag väl hoppat ur den där morgonrocken så ska jag ta åka iväg till kemtävtten å lämna in lite kläder, jag ska ta å rensa lite i garderoben, flytta undan vinterrkläder å ta fram lite mer våriga saker...ja å så även hänga in allt snyggt som jag handlade igår! Men sen så har jag nog inga mer planer...vad ska ni göra denna soliga söndag?
 
 
 
 
 
#1 - JUNITJEJ

Så fin morgonrock!

Svar: Ja visst är den - en favvo!
AngelicasVärld

#2 - Days by Johanna

åh härligt med sol och skön start på söndagen.

Svar: JA helt fantastisk!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!